Familjen Christensson-Capelius
är en stor och sammansatt familj

Paméla är "mamman" i familjen och det var hon som i Februari 1987 som hon åkte till Stockholm och köpte sin första Tibbe. Zibban's Just mr Chips var en underbar liten kille, så ett år senare köpte hon tibbe nummer två; Zollis Ci-g-ward. En Prince i huset! Ytterligare ett år och en månad senare var det dax för första tjejen i familjen; Zibban's Charmtroll. Avelsintresset var väckt och 1991 startade Paméla Lill Tibben's kennel. Namnet på kenneln kommer av Pamélas önskan att föda upp lite mindre Tibbar då rasen då höll på att skjuta i höjden. Genom åren har en hel del Lill Tibbar sett dagens ljus och alla kullar har följt alfabetet i sina namn. Under 2007 var hela alfabetet varvat och Lill Tibben's "nya" A-kull föddes. 2019 började vi om igen.
2003 blev Johan delägare i kenneln. Nu hjälps vi åt med våra tibbar här hemma, Johan har även fått lite rutin att assistera vid valpningar då Gina flyttat hemifrån som annars brukade hjälpa till. Däremot är det fortfarande som traditionen bjuder de senaste åren Paméla och Gina som döper våra valpar och försöker hitta lämpligt tema som binder ihop valparnas namn. Vi bor på landet i ett stort hus från 1901, i en lugn och härlig miljö i Svanesund på Orust, det är här våra Lill Tibbar ser dagens ljus och får sin första trygghet. Vi har även vårt extrahem i Hälsingland, utanför Edsbyn så även där kan vi erbjuda besök och leverans av små Lill Tibbar.
Alla våra valpar föds hemma i sovrummet, oftast har vi valplådan i sängen för att skapa en lugn och avslappnade miljö de många timmar som valpningen i regel tar. Första 4 veckorna bor mamman och valparna inne i vårt sovrum där de får vara under uppsikt av oss men inte blir störda av omgivningen. Sedan flyttar de ut i vardagsrummet och får socialisera sig med både barn och katter som också bor här hemma. Vi är många i familjen som delar kärleken till våra tibbar!
Paméla hade med sig barnen Gina, Jimmy och Jesper in i familjen som alla tre mer eller mindre är uppvuxna i en valplåda och har alltid haft tibbar nära sig. Alla tre är fortfarande involverade i våra hundar även om de är vuxna, Gina som hjälper mamma att döpa de små, Jesper som tillsammans med Emmy har två av våra hanar boende hos sig och Jimmy som ansvarar för hus och tibbar då vi inte är hemma.  Johans döttrar Micaela, Johanna och Josefin som också är utflugna ur boet gosar då de kommer hem. Vår familj är även familjehem har extrabarnen Shafi, som nu har egen familj. Bassam, Mikael och T som bor här hemma och nu upplever valpar och kärleken från våra tibbetjejer.
Som ni ser är vi en stor familj! Finns det hjärterum så finns det stjärterum! Hit är alla välkomna, tvåbenta som fyrbenta! I bland hinner man inte hålla så god kontekt med alla som man önskar men tanken på alla våra vänner och valpköpare finns ändå i våra hjärtan!
Annars försöker Paméla fostra alla Lill Tibbar under mottot: Liten i orden men STOR på jorden!