Lill Tibben's A-Ö 2019 -

A

Vår nya A- kull föddes 11 sept 2018. Det var söta Vickie som var mamma och stolt pappa var Asterix nere i skåne. Det var två härliga partycolour pojkar som kom. Båda två var väldigt lugna och harmoniska.

Båda killarna var väldigt lik mamma och fick sedan var sin matte som ska skämma bort dem.

När jag skulle välja namn så fick det lite symbolisera det nya, en ny början och ett nytt alfabet.

Mamma; Lill Tibben´s This is my Dream
Pappa; Mic Mac Asterix

A New Beginnning
A New Dawn

B

B kullen var lite start på vår Babyboom som vi hade i april 2019.

Först ut var Melodie som hade varit och träffat Putte.

14 april 2019 kom hennes två killar, en sobel hane som var väldigt väldigt efterlängtad av matte Julia och husse Andreas, de hade varit här på besök i augusti 2018 och väntat sen dess. De kom och hälsade på sin Tobbe många gånger under de 8 långa veckorna av längtan. Kullbror Charlie är tricolour och jag bestämde direkt att honom skulle jag behålla avelsrätten på. Länge hade jag väntat på just den färgen. Han lever och bor hos Marja som på sommaren är här nära oss på Myggenäs och annars i Västra Frölunda. Det ska bli spännande att se dem båda växa upp.

Mamma; Lill Tibben's Bring Zunshine to me
Pappa: Mic Mac Balla Chen-Po

Bring Zunshine to me
Bring Zunlight to me

C

Det blev lite dramatiskt då det var dax för Brownie och Truies valpar att komma för de startade båda sin valpning samtidigt! Truie flera dagar för tidigt. Inte nog med detta, Johans dotter Mickaelas förlossning startade samma kväll. Det blev en av de mest intensiva nätterna vi haft med vak och spänning. Först ut var barnbarnet Luna vid 04 tiden på morgonen 27 april-19 och sedan var det Truies värkarbete som gick snabbast så hennes valpar kom först.

Här hade vi otur och fick inte behålla alla men två härliga killar och en söt liten tjej blev det. Mamma Truie och pappa Felix hade haft valpar ihop en gång tidigare så det blev helsyskon.

Mamma; Lill Tibben´s Unresistable Charm
Pappa; Lill Tibben´s Priceless Phoneix

Caramel Treat
Coconut Delight
Chololate Chip

D

Två timmar efter Truies valpar kom Brownies första valp 27 april 2019!
Det var verkligen en intensiv tid och vi hade tre värmekojor i sovrummet. Som tur var var det små kullar så man hann med att gosa med dem alla.
Även Brownie hade två fina killar och en tjej.

Jag hade hoppats på att Brownies rödbruna färg skulle lysa igenom hos valparna och då även pappa Atlaz har en härlig brun färg så blev det så. Riktiga små sötnötar!
Då alla valparna tidigt fick sina namn så fick de ta medsig sina tilltalsnamn i kennelnamnet.

Mamma; Lill Tibben´s Winds of Hope
Pappa; Atlaz

Dreamheart Alfons
Diamondheart Texas
Dearheart Edith

E

-

F

-

G

-

H

-

I

-